Nieuws

INNOVATIEF EN UNIEK LIFT/VOORBAK SYSTEEM

Perfecta biedt als enige een innovatief en uniek automatisch transfersysteem aan.
Dit systeem bakt de frietjes kort automatisch voor en geeft een sein wanneer klaar. Zo gebeurt het voorbakken voortaan automatisch.
Het voorbaksysteem of ook transfer genoemd getuigt van een mooi staaltje techniek.

 

De voordelen van de transfersystemen:

Te drukke spits? Te lange voorbereidingstijd? Personeelsprobleem? Pols of elleboogklachten?

Het transfersysteem geeft de oplossing op al deze vragen. De transferuitvoering is een optie op de hoogrendement uitvoering van een Concorde, Summum of Perfectime. Transfer-installatie worden ingezet waar in korte tijd zeer grote hoeveelheden gefrituurd moeten worden met een beperkt personeelsbestand. In de transfermand kan je tot 10kg friet in één keer voor- of afbakken. Door een computergestuurd hefsysteem komt de hoeveelheid friet automatisch omhoog zodra de door de klant ingeprogrammeerde baktijd verstreken is. Door een simpele beweging kan de volledige mand leeggestort worden in een uitstortbak (systeem 1) of in de vergaarbak (systeem 2).

 

De 2 Perfecta transfersystemen:

1. Het transfersysteem in combinatie met een op maat gemaakte uitstortbak op dezelfde hoogte als de potten ingewerkt naast de transferketel.

2. Het transfersysteem waarbij de mand met een speciaal ontwikkeld liftsysteem in de traditionele vergaarbak uitgestort kan worden. Hierdoor kan je op een beperkte oppervlakte een zeer grote hoeveelheid friet verwerken!

 

De investering biedt heel wat voordelen voor de uitbaters maar ook voor de klanten. Geen verlies van ruimte, sneller bakken, kortere wachttijden, hoeveelheid voorgebakken frieten, het werk verloopt proper...om maar enkele voordelen te noemen.
Contacteer ons voor meer informatie.