Perfecta Success Story

Perfecta is opgericht in 1942. Het is het oudste bakwanden merk van Europa met een even oude rijke geschiedenis. Door de jaren heen is te zien dat de frituurfornuizen steeds mooier, krachtiger en zuiniger geworden zijn. Maar er zijn dingen die nooit veranderen. Een Perfecta gaat lang mee, kan enorme hoeveelheden bakken, verbruikt weinig gas en is zuinig met vet of olie. Kortom het bakken in een Perfecta is een beleving die u niet mag missen.

Ook technisch perfect
Perfecta is de grondlegger van bijvoorbeeld de Perfectcontrol+. Deze toepassingen zijn ontwikkeld om meer klanten tegelijk en sneller te kunnen bedienen.
Onze filosofie is dat wij moeten bouwen wat goed is voor uw winstgevendheid. Wat wij u bieden is een enorm vermogen, 15 tot 40 kilowatt. Een gasrendement van 75% tot zelfs 94% en een economisch "kleine" ketelinhoud. Dit resulteert in wereldwijd de hoogste effectieve opwarmcapaciteit (kilowatt/liter) in een frituurketel.

Perfect rendement
Met behulp van robots brengen wij tot 590 stalen ribben aan, op de buitenkant van de ketel. De ecoketel wordt daardoor een soort accu waarin de warmte wordt opgeslagen. De warmte wordt daarna heel geleidelijk doorgegeven aan het vet of de olie. Dit garandeert een maximale levensduur van uw vet of olie. Doordat wij daarnaast om de Eco ketel heen een tweede "buitenketel" bouwen wordt een gasrendement van 94% behaald. Dat kan een halvering van uw huidige gasrekening betekenen!

Door voortdurende innovatie voldoen de installaties aan de meest strenge eisen. Vanuit ecologisch standpunt worden voortdurend innovatieve technieken aangewend, waardoor de Perfecta frituurinstallaties duurzaam en naar vet- en gasverbruik toe de meest zuinige zijn in hun soort.
Met een ruim aanbod in ronde, vierkante en rechthoekige ketels (met of zonder frietmanden) en een diversiteit aan vermogenklassen profileert Perfecta zich als uiterst professionele partner voor uw zaak.

Voor starters biedt Perfecta professioneel advies van A tot Z. Een team van technici en adviseurs biedt op al uw vragen een antwoord. Ook voor totaalinrichtingen biedt Perfecta klassevolle service.
In overleg met de klant streeft Perfecta ernaar voor elk budget het meest uitgekiende concept voor te stellen.